Social Media Portretten

Error! - One album does not have a featured image!!!Error! - One album does not have a featured image!!!Error! - One album does not have a featured image!!!

Social Media portretten op locatie.

Met mijn mobiele studio is het ook mogelijk om Social Media portretten, en of pasfoto’s voor instellingen en bedrijven te verzorgen. Het grote voordeel is de grote tijdwinst, en daardoor ook het financiële plaatje. Ik werk snel en goed. De opnames kunnen worden gemaakt op de werkplek of uniform met eenzelfde achtergrond. Ik zorg er voor dat u de betere selectie van de portretten op contactsheets via de mail binnen krijgt, dit is binnen twee werkdagen. U maakt de definitieve keuze, en al naar gelang het aantal te maken portretten kunt u binnen een week over de mooi bewerkte bestanden beschikken. Pasfoto’s lever ik direct af bij de opnames. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 06-11304732.

Social Media portretten in de Studio.

Prijs 75.-  Deze portretten gaan op afspraak. We bekijken direct na de sessie samen de beelden. De bewerkte beelden lever ik via de mail af binnen twee dagen. De prijs van de sessie is inclusief twee bestanden.