Fotografie in de Zorg

No posts found!

Fotografie in de Zorg.

Al jaren verzorg ik de pasfoto’s voor mensen met een beperking. Dit kan zijn voor particulieren waar ik aan huis kom, maar ook voor zorginstellingen. De portretten die ik maak in de Zorg, en vooral van diegene met een verstandelijke beperking, dat is voor mij telkens weer een mooie uitdaging om hun in hun huiselijke omgeving zo natuurlijk mogelijk te portretteren, en neem alle tijd die nodig is. De beelden die ik maak lever ik veelal af als collage ( op verschillende materialen, zoals Dibond, Plexyglas, Canvas en op fotopapier ) omdat de diversiteit aan uitdrukkingen en expressies vrijwel nooit in één beeld is te vangen. Het worden zo speelse collages met veel variatie in kleur en zw/wit en in grootte. Door de afwisseling zijn dit vaak mooie blikvangers. Voor ouderen en voor diegene die moeilijk ter been zijn kom ik langs met de mobiele pasfotostudio. Bel voor vrijblijvende informatie en beschikbaarheid. 06-11304732.